Tuinmeubels op maat eiken banken

Massief eiken tuinbanken

Voor een klant in Dordrecht hebben we een bijzonder project uitgevoerd. Doordat we in samenspraak met de klant tot een ontwerp gekomen zijn hebben de meubels een klant eigen design gekregen. Luisteren naar de klant en diens wensen en ideeën bespreekbaar maken, dat vinden wij belangrijk.

Het eindresultaat is een vijftal eiken tuinbanken in een straal van 11 meter, geheel geschikt voor hun buitenterras. Door de unieke schuin afgesneden zijdes is er meer zitruimte gecreëerd dan met standaard meubilair mogelijk was geweest. Ideaal voor de ruimte op het terras en dankzij de cirkelvorm ook handig voor vele gelegenheden.

Duurzaam
Hout van Nederlandse bodem
Maatwerk
Milieubewust
Bijdragend aan de circulaire economie

Door weer en wind

Weersomstandigheden vormen ook geen probleem. De banken zijn demontabel zodat ze, bijvoorbeeld in de winter, veilig en droog kunnen worden opgeborgen. Gemakkelijk voor de klant en gebruiksvriendelijk, zo kunnen we er voor zorgen dat de klant nog vele jaren plezier kan hebben van deze tuinbanken.

Heb jezelf een buitenruimte waar je graag wilt kunnen zitten en heb je al een idee, of juist nog geen idee? Wij horen graag jouw ideeën en denken met je mee!

Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk
duurzame tafel houtsoorten
Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk

Kom langs in de werkplaats

Benieuwd hoe we dit project gerealiseerd hebben? Kom gerust eens langs in onze werkplaats.

Maak een afspraak