Tuinmeubels op maat

Houten tuinmeubels voor rust, warmte en sfeer.

Met houten tuinmeubels heb je een buiteninrichting die rust en luxe uitstraalt. Madelho maakt houten tuinmeubels die duurzaam zijn en geheel op maat. Zo kan je vele jaren genieten van de tuinmeubels in jouw tuin of op jouw balkon.

Wat Madelho uniek maakt is dat we naast het leveren van maatwerk onze tuinmeubels van 100% Nederlands duurzaam hout maken. Een echt product van Nederlandse bodem.

Meer informatie

Werkwijze tuinmeubels op maat

Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk

Brainstorm

Wij denken graag met je mee over de perfecte meubels in jouw tuin

Offerte

Neem contact met ons op voor een offerte op maat

Productie

In onze werkplaats wordt jouw meubelstuk met veel vakmanschap gemaakt. Dit alles van enkel 100% duurzaam Nederlands hout

Levering

We zorgen ervoor dat alle meubels netjes en schoon worden opgeleverd

Garantie

5 jaar garantie op onze handgemaakte, maatwerk meubels

Unieke op maat gemaakte tuinmeubels

Tuinmeubels op maat eiken banken
tuinmeubels op maat boomstam bank
Tuinmeubels op maat eiken banken
tuinmeubels op maat boomstam bank

Alles is mogelijk

Wij maken houten tuinmeubels geheel naar wens. Enkel een nieuwe mooie tuintafel nodig of een stoere bank van een boomstam? Madelho geeft een geheel eigen sfeer aan je tuin door unieke meubels te ontwerpen die dicht bij de natuur staan.

Ga voor meubels die bestand zijn tegen weer en wind. Denk aan onbehandeld hout dat mooi vergrijst. Of laat je houten meubels behandelen met olie, zodat de kleur intact blijft.

Houten tuinmeubels zorgen altijd voor een natuurlijke stijl, zelfs wanneer de rest van de tuin wat modern of minimalistisch is. Wij werken vaak met eikenhout, maar kunnen ook andere houtsoorten omtoveren tot prachtige, unieke meubels.

Door de houten tafels, banken en stoelen in je tuin goed te onderhouden, garanderen we dat je lang plezier hebt van jouw unieke en duurzame tuinmeubels. Nieuwsgierig naar ons geheim voor tuinmeubels die lang meegaan? Neem dan contact met ons op en dan leggen we je alles uit.

Persoonlijke herinnering

Sta je op het punt om een boom in je tuin om te zagen? Waarom zou je die boom geen tweede leven geven? Wellicht heb je prachtige herinneringen aan die boom en weg is weg.

Als de boom is omgezaagd gaan we aan de slag met een ontwerp en maken we er een prachtig tuinmeubel van. Zeer duurzaam, een meubelstuk met een bijzonder verhaal en een blijvende herinnering voor jou.

Mocht je er liever iets anders van maken dan een tuinmeubel, dan kan je er ook voor kiezen om een ander meubel te laten maken. Wij kunnen werken met vrijwel alle houtsoorten en maken het geheel naar wens op maat.

Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk

Alle ecologische tuinmeubelen zijn mogelijk

Naar welke tuinmeubel je ook op zoek bent, Madelho heeft altijd het beste hout voor tuinmeubelen. Misschien ben je al een tijd aan het zoeken naar een complete loungeset, maar is het standaard niets voor jou. Dan bent u bij ons aan het goede adres! Wij maken voor u een complete loungeset op maat en geheel naar wens.

Madelho heeft altijd het beste hout voor jouw tuintafel en duurzaam hout voor jouw tuinbank. Je kan alle houten tuinmeubelen laten maken door ons!

Of misschien ben je juist alleen op zoek naar een loungebank of tuinbank op maat? Maar je wil wel de loungebank op maat laten maken zodat deze uniek is en perfect in jouw tuin past. Hiermee kun je met best wat vragen zitten. Bijvoorbeeld welk hout voor loungebank het beste is. Wij voorzien u graag van advies!

Duurzame houten tuinmeubelen

Wij hebben niet alleen veel passie en vakmanschap voor het maken van unieke tuinmeubelen. Ook duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Madelho.

Al onze tuinmeubels, net als onze andere meubels, maken wij van 100% Nederlands duurzaam hout. Deze keuze zorgt ervoor dat er geen milieubelastende transporten mogelijk zijn. Dit draagt bij aan onze duurzame ontwikkeling van de tuinmeubels.

Daarbij beschikken we over een eigen werkplaats met zagerij en genoeg ruimte om voor jouw de perfecte tuinmeubels te maken. Alles in deze werkplaats is elektrisch, dit draagt ook weer bij aan een duurzame productie. Zelfs onze zaagmachines en heftrucks zijn volledig elektrisch. Deze werken dus niet op brandstoffen als benzine of diesel.

Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk
duurzame tafel houtsoorten
Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk

Kom langs in de werkplaats

Naast handgemaakte tuinmeubels denken we graag met je mee voor een maatwerk tafel of ander uniek meubelstuk

Maak een afspraak

Recycling zonder afval

Bij Madelho gaan we voor circulair ondernemen. Dit betekent dat er bij ons geen afval bestaat en grondstoffen worden steeds opnieuw gebruikt. Het gebruikte materiaal wordt zo verwerkt dat het als nieuwe grondstof dient voor een volgende tuinmeubel.

Wij bieden je dus ook de mogelijkheid om meubelstukken die je wil vervangen bij ons in te leveren. Wij verwerken dit dan tot nieuwe grondstof dat gebruikt wordt voor een nieuwe doeleinde.

Nieuwe grondstoffen door materiaalverzameling

Het verzamelen van grondstoffen doen wij op twee manieren. Als eerste verzamelen wij, zoals eerder genoemd, 'oude' meubelstukken van klanten. Als tweede manier maken wij gebruik van een eerlijke, duurzame boom van Nederlandse bodem.

Exotische houtsoorten zijn bijvoorbeeld mooi, maar door de transport uit alle hoeken van de wereld niet erg milieuvriendelijk. Het invliegen van deze soorten hout zorgt voor een groot aantal CO2 uitstoot.

Madelho probeert dit juist tegen te gaan. Bovendien zijn de houtsoorten van Nederlandse bodem kwalitatief net zo goed als de exotische houtsoorten en met de goede bewerking en afwerking net zo stijlvol!

Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk