duurzame boomstamtafel rond

Ronde of ovalen tafel op maat

Transformatie verzekerd en helemaal trendy

Toe aan iets nieuws zonder strakke hoeken? Dan is een ronde of ovale tafel een trendy optie. Een tafel speelt een grote rol in het interieur en daarom is het belangrijk om een tafel te kiezen die van goede kwaliteit is en past bij jouw stijl.

Onze ronde en ovale tafels zijn gemaakt van 100% duurzaam Nederlands hout en worden geheel op maat samengesteld. Zo kan je kiezen uit verschillende type hout en diverse afmetingen. Wij denken graag met je mee over dé perfecte tafel.

Meer informatie

Werkwijze ronde en ovale tafels

Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk

Brainstorm

Wij denken graag met je mee over de perfecte ronde of ovale tafel voor jouw interieur

Offerte

Neem contact met ons op voor een offerte op maat

Productie

In onze werkplaats wordt jouw meubelstuk met veel vakmanschap gemaakt. Dit alles van enkel 100% duurzaam Nederlands hout

Levering

Wij zorgen ervoor dat al jouw meubels netjes en schoon worden opgeleverd

Garantie

5 jaar garantie op onze handgemaakte, maatwerk meubels

Unieke ronde en ovale tafels op maat

Ronde tafel op maat ovaal
ronde tafel op maat close-up
Ronde tafel op maat ovaal
ronde tafel op maat close-up

Gegarandeerd een gezellige sfeer met een ronde tafel op maat

Ronde en ovale tafels zijn helemaal trendy. Tafels met deze vorm zijn niet alleen mooi om te zien, maar hebben ook vele voordelen.

De ovale of ronde vorm van deze tafel kan namelijk een kamer volledig transformeren en zorgt voor een andere samenstelling dan bij een rechthoekige tafel. Het breekt de scherpe en rechte lijnen in het interieur.

Verder is er een stuk meer extra ruimte om de tafel heen. Iedereen kan bij het midden van de tafel en het is gemakkelijker om elkaar aan te kijken. Gegarandeerd een gezellige sfeer waar iedereen bij betrokken is!

Persoonlijke herinnering

Heb je een boom die meer last dan blijdschap geeft? Waarom zou je hem niet om laten toveren tot een unieke ronde of ovale tafel? Wij maken van jouw boom een blijvende herinnering.

We verzagen de boomstam en maken daar een prachtige tafel van. Ook kan je ervoor kiezen om een ander meubel te laten maken. Wij kunnen werken met vrijwel alle houtsoorten en maken het geheel naar wens op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Indicatie prijzen

Tijdens je zoektocht naar de perfecte ronde of ovale tafel is het altijd prettig om te weten welke kosten hieraan verbonden zijn. Tafels op maat zijn uniek en hebben hierdoor een eigen prijs. Deze prijs is onder andere afhankelijk van het de dikte en de grootte van het blad, maar ook het type hout.

Om toch een idee van de prijzen te kunnen geven hebben we hieronder een indicatie prijs. Mocht je vragen hebben dan zijn we altijd te bereiken.

  • Rond blad met een diameter van 120 cm
  • Dikte van het blad 4 cm
  • Dubbele X-poot
  • Alles volledig afgewerkt naar wens
  • Prijs: 1750,- euro

In de toekomst nog langer genieten van dezelfde tafel? Bekijk dan onze mogelijkheden met restyling! Hierbij transformeren we je huidige tafel tegen 20/30% van de nieuwprijs naar een nieuwe tafel.

Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk
duurzame tafel houtsoorten
Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk

Kom langs in de werkplaats

Naast handgemaakte, ronde of ovale tafels denken we graag met je mee voor een maatwerk tafel of ander uniek meubelstuk.

Maak een afspraak