Duurzaam
Hout van Nederlandse bodem
Maatwerk
Milieubewust
Bijdragend aan de circulaire economie

Duurzame houten tafels voor elk interieur

Wij van Madelho hebben passie en vakmanschap voor het creëren van unieke tafels. Onze tafels, net als onze andere meubels, maken we van 100% Nederlands duurzaam hout. Hierdoor zijn milieubelastende transporten niet nodig, wat bijdraagt aan de duurzame ontwikkeling van meubels.

Wil je een unieke, op maat gemaakte tafel toevoegen aan je interieur? Meestal werken wij met eikenhout, maar wij kunnen van vrijwel alle houtsoorten uit Nederland tafels maken.

Voor elk interieur kan er een prachtige tafel gemaakt worden. Kies je voor een gladgeschuurde, duurzame boomstamtafel, een robuuste eiken tafel, of heb je heel andere ideeën? Deel je ideeën met ons en samen komen we tot een prachtig ontwerp.

Jouw droomtafel

Onze mogelijkheden zijn oneindig. Natuurlijk heb je een beeld in je hoofd van jouw droomtafel. Madelho helpt jou bij het realiseren hiervan. Wij geven je graag advies over bepaalde keuzes die je moet maken. Denk hierbij aan het soort hout dat gebruikt wordt, of de manier van afwerking. Bovendien bieden wij eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van vormen, afmetingen en kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een duurzaam tafelblad.

Ook zijn er ontzettend veel mogelijkheden met betrekking tot het onderstel. Tafelpoten zijn erg belangrijk voor de uitstraling van de tafel. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor metalen U-poten geeft dit je tafel meteen een robuuste uitstraling. Hiertegenover staat bijvoorbeeld de keuze voor houten sierlijke poten gemaakt van hetzelfde soort hout als het tafelblad. Dit onderstel zorgt juist voor een elegantere uitstraling.

Samen met jou zorgen wij ervoor dat we jouw droomtafel kunnen realiseren. Zo heb je altijd jouw persoonlijke design tafels in huis!

Duurzame boomstamtafel

Je kunt er ook voor kiezen om voor een duurzame boomstamtafel te gaan. Hierbij wordt het tafelblad of zelfs de gehele tafel gemaakt uit een boomstam. Heb je misschien nog een boom in jouw tuin die vervelend in de weg staat? Of is deze te groot gegroeid? Hier kunnen wij bijvoorbeeld een prachtig persoonlijke duurzame boomstam eettafel van maken. Zo heb je de boom die jarenlang bij jou in de tuin heeft gestaan zo in je eetkamer.

We verzagen de boomstam en maken hier een prachtige tafel van. Lijkt het jou wel interessant om van die ene boom een blijvende herinnering te maken? Wij overleggen graag met je wat jouw ideeën zijn en wat de mogelijkheden zijn!

Van duurzame eettafel tot duurzame kast

Niet alleen voor een duurzame salontafel of duurzame houten eettafel ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt ook kiezen voor andere duurzame meubels. Voor elke meubelsoort kan je jouw wensen doorgeven zodat wij een uniek duurzaam design kunnen leveren.

Kies bijvoorbeeld voor een duurzame kast in jouw interieur. Je zult zien dat duurzame design prachtig staat in jouw ruimte!

duurzame tafel houtsoorten
Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk

Kom langs in de werkplaats

Naast handgemaakte tafels denken we graag met je mee over een maatwerk tafel of ander uniek meubelstuk.

Maak een afspraak

Profiteer van de vele voordelen van een duurzame boomstamtafel

Een boomstamtafel is ontzettend praktisch. Het is namelijk een erg stevige tafel die kan veel kan hebben en verschuift niet van plek. Bovendien is hij goed en makkelijk te onderhouden. Hout is heel gemakkelijk schoon te houden. Daarbij zie je er bijna niets op.

Natuurlijk koop je een tafel niet alleen omdat hij praktisch is. Een boomstamtafel is een prachtige eye-catcher in jouw interieur. Het natuurlijke materiaal is een waar pronkstuk. Zoals eerder genoemd is een boomstamtafel ontzettend duurzaam. Ook is elke tafel uniek, van elke boomstamtafel vind je er maar één op de wereld.