duurzame tafel beuken

Boomstamtafel op maat

Voor een unieke twist in het interieur

Wil je een uniek meubelstuk toevoegen aan jouw interieur? Dan is een boomstamtafel zeer geschikt. Deze tafel wordt namelijk zo gemaakt dat de randen van de boomstamtafel de natuurlijke vorm van de boom volgen.

Onze tafels zijn gemaakt van 100% duurzaam Nederlands hout en worden geheel op maat samengesteld naar wens van de klant. Zo kun je kiezen uit diverse soorten hout en diverse afmetingen. Wij luisteren naar jouw wensen en denken graag met je mee.

Meer informatie

Werkwijze boomstamtafel op maat

Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk

Brainstorm

Wij denken graag met je mee over de perfecte boomstamtafel voor jouw interieur

Offerte

Neem contact met ons op voor een offerte op maat

Productie

In onze werkplaats wordt jouw meubelstuk met veel vakmanschap gemaakt. Dit alles van enkel 100% duurzaam Nederlands hout

Levering

Wij zorgen ervoor dat al jouw meubels netjes en schoon worden opgeleverd

Garantie

5 jaar garantie op onze handgemaakte, maatwerk meubels

Stoere boomstamtafels op maat

project-duitsland
project-duitsland

Geheel op maat

Boomstamtafels zijn uniek en authentiek door de vorm. Het blad wordt namelijk van één stuk hout gemaakt en aan de zijkanten is de originele boomstamrand nog zichtbaar. De bladen worden geschuurd en glad gemaakt, zodat de tafels 100% splintervrij zijn en jij zorgeloos kunt tafelen.

Je hebt keuze uit vele maten en vormen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een grote eettafel of een kleine bijzettafel, waarbij het blad bestaat uit één geheel.

Omdat de boomstamtafel geheel op maat gemaakt kan worden past het in vrijwel elk interieur. Zo past een gladgeschuurde boomstamtafel perfect in het moderne interieur, en geeft een ruw geschaafde tafel een industriële look.

Persoonlijke herinnering

Heb je een boom in je tuin die te groot wordt? En wil je deze omtoveren tot een uniek meubel in jouw interieur? Wij maken van jouw boom een blijvende herinnering.

Wij verzagen de boomstam en maken daar een prachtige boomstamtafel van. Ook kun je kiezen om een ander meubel te laten maken. Wij kunnen werken met vrijwel alle houtsoorten en maken het geheel naar wens op maat. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Indicatie prijzen

Wanneer je opzoek bent naar een boomstamtafel voor je interieur is het prettig om te weten welke kosten hieraan verbonden zijn. Tafels op maat zijn alle uniek en hebben hierdoor een eigen prijs. Deze prijs is onder andere afhankelijk van het type hout, de dikte en de grootte van het blad.

Om toch een idee van de prijzen te geven hebben we hieronder twee indicatie prijzen weergegeven.

  • Blad 220 cm bij 100 cm
  • Dikte van het blad 4 cm
  • Stalen X-poten onderstel
  • Alles volledig afgewerkt naar wens
  • Prijs: 1900,- euro
  • Blad 220 cm bij 100 cm
  • Dikte van het blad 6 cm
  • Stalen X-poten onderstel
  • Alles volledig afgewerkt naar wens
  • Prijs: 2250,- euro

In de toekomst nog langer genieten van dezelfde tafel? Bekijk dan eens onze restyle mogelijkheden! Hierbij transformeren we je huidige tafel tegen 20/30% van de nieuwprijs naar een nieuwe tafel.

Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk
duurzame tafel houtsoorten
Madelho watermerk Madelho watermerk Madelho watermerk

Kom langs in de werkplaats

Naast stoere en robuuste boomstamtafels denken we graag met je mee voor een maatwerk tafel of ander uniek meubelstuk.

Maak een afspraak